Dolls

kuten näkyy, osalla nukeista alkaa jo olla persoonantynkää osioissaan - yritän saada puuttuvat osiot pikkuhiljaa kuntoon!


- - - - -Emmie

Pullip Io
[ vaihdettu obitsu, peruukki, chipit ja ripset ]

Luonne:
Emmie on varsin varautunut persoona, joka ei avaudu ennen kuin tytön luottamuksen saavuttaa. Se on onneksi vaivan arvoista, sillä Em on loppujen lopuksi avulias ja rauhallinen, ihanteellinen isosiskohahmo - ja joskus jopa liiankin ylisuojelevainen.


Rinrin

Dal Tezca (full custom)
[ meikin taiteillut magma cube, vaihdettu obitsuhybridi, peruukki, chipit ja ripset ]

Luonne:
Rin on valoisa henkilö, päällisin puolin juuri ikäistensä kaltainen 11-vuotias; lapsellinen ja nauravainen tyttö joka ei vaikuta vielä ymmärtävän maailmaa. Toisinaan Rinrin yllättää kyvyllään lukea toisten käytöstä, ja saattaa ymmärtää paljon enemmän kuin antaa näkyä. Tytön suurin itsekriitiikin syy on hänen kyvyttömyytensä auttaa toisia, mutta tähän hän on loppujen lopuksi tottunut, ja ymmärtää että joskus paras tapa auttaa on vain hymyillä ja unohtaa huoli.

Theme: Shoko Nakagawa - Ray of lightLavender

Pullip Banshee
[ vaihdettu obitsu, peruukki, chipit ja ripset ]

Luonne:
Tulossa!Syrah

Pullip Kirakishou 2014
[ vaihdettu obitsu, peruukki, chippi ja ripset ]

Luonne: Tulossa!

Theme: -Alydra

Dal Make It Own
[ meikki tehty itse, peruukki, chipit ja ripset vaihdettu ]

Luonne:
Alydra on valitettavan apaattinen persoona. Tyttö on menettänyt luottamuksensa tunteisiin täysin, ja sen sijaan luottaa järjen ja päättelyn ääneen ja tukahduttaa sisällään kytevät tunteet jääkuoren alle. Aikojen saatossa tämä Alyn "puolustusrefleksi" on ottanut lopullisen otteen hänestä. Tyttö pitää vastaan räpistelyä turhana, ja uskottelee olevansa onnellinen, mutta on loppujen lopuksi vain yksi suuri tragedia: hauras sielu jonka maailma kovetti.
Ion

Pullip Kiyomi (ostettu käytettynä)
[ vaihdettu peruukki, obitsu, nallesilmät ja ripset ]

Luonne:
Tulossa!Alfhild

Pullip Merl (ostettu käytettynä)
[ vaihdettu peruukki, obitsu, nallesilmät, ripset sekä luomet kustomoitu ]

Luonne:
Alfhild on kylmän rauhallinen ja järkevä. Hän on tottunut siihen, että on usein sosiaalisessa kanssakäymisessä se, joka joutuu hillitsemään toista, ja antaa usein itsestään töykeämmän kuvan kuin haluaisi. Sisimmässään hän kuitenkin kadehtii niitä, jotka kykenevät olemaan avoimia ja sellaisia kuin haluavat. Tyttö on usein väärinymmärretty juuri tämän kaltaisten henkilöjen toimesta, ja se on koventanut hänen imagoaan entistään.

Theme: Yuzu - Reason


Jorunn

Pullip Merl Nostalgia
[ vaihdettu peruukki, nallesilmät ja ripset ]

Luonne:
Jorunn on varsin mielenkiintoinen. Tyttö on rehellinen, avulias ja luottavainen - kuin pieni enkeli joka on pudonnut suoraan pilvistä. Jo on avoin uusia asioita kohtaan ja haluaa ymmärtää muita. Hänellä on myös erikoisempi puoli; hän puhuu joskus elottomille asioille, ihmettelee ääneen ja on liiankin epävarma muiden reaktioista. Erityisesti hän pelkää omia virheitään, ja nauraa joskus itselleen liiankin väkinäisesti. Toisekseen hän on naiivi ja kokematon; silti Jorunn toivoo saavansa lapselliset mutta epäitsekkäät toiveensa joskus välitettyä maailmalle.7 kommenttia:

 1. Awww,tosi söpöjää! Mä kuoleeeen ^u^

  VastaaPoista
 2. Minkä värinen obitsu Syrahilla on? (Kirakishou 2014)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syrpalla, kuten kaikilla nukeillani, on obitsuvärinä white ^^

   Poista
 3. Voi hitsi, mä rakastuin nukkeen. Dx Lavender on vaan niin ihana! Heräs mielenkiinto ostaa itekki Banshee, mut en mä haluu Bansheeta, kun mä haluun Lavenderin! >///< Noh, ei voi mitää, kielletty rakkaus 8D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, hauska fakta on se että oon tytön myymistä jopa miettinytkin, ehkä tilaisuus vielä koittaa kun Lavender-parka ei vaan tunnu omalta ^^"

   Poista
 4. Haha sä oot se joka oli triggeröityny syrahist

  VastaaPoista

Kiitoksia jokaisesta kommentista ja kehusta!