lauantai 23. elokuuta 2014

i couldn't stop the fire

The new start.

Uusi alku.

Koska osoitteen vaihtaminen ei näemmä poistanut lukijoita tai tekstejä, poistin postaukset itse, ja vaikka lukijani ovat säilyneet, haluan antaa pohjatietoa ja esittelyä nukeistani niille, jotka eivät ole tätä blogia tunteneet vanhoina aikoina. Ja nukkeihin on tulossa hiukan muutoksia persooniin ja tarinoihin, don't care about it.

Nukkeprofiilit julkaisen kun olen niihin tyytyväinen ja saanut määriteltyä nukkejen persoonamuutokset ja profiilin muotoilun.

Tästä blogista mä lupaan tehdä paremman. Vannon sen. Jos joskus en postaa kahteen viikkoon, se johtuu ettei koneellani ole enää tarpeeksi hyviä kuvia, jolloin olkaa kilttejä ja odottakaa kärsivällisesti.

Vanhassa blogissa mua haukuttiin sen verran, etten haluaisi antaa enää aihetta siihen. Ja haluan pitää blogin kokonaan selkeänä luettavana. Eli poistan myös kaikista sekavimmat kommentit.

Don't worry, Lucia ja Schnee Kristall, teille sallitaan lähes mikä vain :)))

Aloittakaamme uuden luvun tarinassani~


Pyydän että laittaisitte musiikin soimaan~ Selatkaa kuvia melko hitaasti, niin että musiikki riittää.


Hime
"Keneen minä luotan jos en tunne edes itseäni?"


Nukke on malliltaan Pullip Io, vaihdetuilla H&M-ripsillä, 27cm SBH-S white-obitsulla ja uudella Cool Catin peruukilla.


Luonteeltaan Hime on varautunut mutta pohjimmiltaan lempeä, välittävä ja ystävällinen persoona, mutta viimeaikaiset tapahtumat (ei kuvatarinassa esiteltyä) ovat saaneet hänet hiljaisemmaksi ja yhä sisäänpäinkääntyneemmäksi, joskin Nixien seurassa hän yrittää peittää huolensa.


Hime on ensimmäinen nukkeni ja tilattu Mollamaniasta. Nukke saapui perjantaina 13.12.2013, jolloin kyseinen päivämäärä on siis nukkeiluni vuosipäivä.


Nixie
"Söpöyttä ja särmää, täydellinen kokonaisuus~ nwn"


Nukke on malliltaan siis Dal Tezca 23cm Hard Bust-obitsuhybridillä, Cancanin peruukilla, toisessa silmässä PA-01-chipillä (sokea) ja toisessa PB-07-sirulla. Nixie on myös valitettavasti menossa meikissä olevan kookkaan naarmun takia pian kokonaamakustomiin.


Nuken silmät on modattu.


Nixie on persoonaltaan joissain tilanteissa itsepäinen ja mustasukkainen tyttö, mutta Himen seurassa hän on paitsi iloisempi, myös tottelevaisempi, mukautuvaisempi ja avuliaampi. Monta vuotta nuorempanakin kantaa huolta Himestä sillä tietää sen, että häntä etsitään, vaikkei syytä täysin ymmärrä. Nixie pitää söpöistä vaatteista, mutta käyttää silti mielellään mustaa ja tummia sävyjä.


Nixie on toinen nukkeni ja tilattu joululahjana Mollamaniasta, mutta nukke saapui vasta 13.1.2014 Mollamanian jouluruuhkan takia, vaikka se lupailtiin jouluksi.

Tässä kohtaa kappaleen pitäisi vaihtua, ja jos se ei ole vielä tehnyt niin, pyydän odottamaan hetkisen~


Violet
"Minun kuuluu olla omillani, varjoissa, omassa yksinäisessä maailmassani... se on tämän maailman sääntö... minun kaltaisilleni."




Nukke on Pullip Banshee uusilla ripsillä, Cancanin kolmivärisellä peruukilla, M-kokoisella 27cm SBH-obitsulla sekä PB-M04-chipeillä.




Violetista persoonana on vaikea saada selvää. Useimmiten hän on yksikseen viihtyvä, sarkastinen ja salaperäinen tyttö, joka ei tunnu välittävän kenestään, ja hänen ainoa päämääränsä näyttää olevan Himen löytäminen tuntemattomasta syystä. Pystyy manipuloimaan ihmismieltä ja pakottamaan toisen tekemään asioita oman tahtonsa mukaan jos mieli on heikko.


Violet on kolmas nukkeni, ja se tilattiin syntymäpäivälahjakseni. Avasin nuken merkkipäivänäni 27.3.2014.

~   ~   ~

Musiikin voit jättää päälle.

Mitä piditte uudesta alusta ja tästä postauksesta? Pahoittelen Violetin kuvien laatua ja muutakin, piti kuvata äkkiä ja ulkona satoi niin... ^^'

15 kommenttia:

  1. Holy sweet deesus.

    ok eli koska Lucialle ja Schnee Kristallille sallitaan lähes mikä vain niin sitä saa mitä tilaa nwnwnwnwn

    eheh en sit jaksanukaa mennä koneelle kuuntelemaan musiikkien kanssa nwn' sorinotääolikaunistanäinkin (= crossing field taustamusiikkina kuulokkeista desu)

    HIME <3478 eidesuseonperf ;;w;; ööää toi mekko sopii sille kovin kivasti tosin noi ylipitkät olkaimet häiritsee mua vähän hyi kuka ton ikinä ompelikaan häpeä XDD jooöö nwnwn varsinki toka himekuva awaw saanko kuolla kiitos

    hime pssst luota azuun 8))))

    Nixie kyllä olet suloinen kawaiidesu Kuollut Kala-alokas joka tosin on ylennetty joskusen tiedä minkä arvoiseksi Kanagawa ei ole kertonut nyyh ja eriparisilmäkerhon official jäsen desu APUA TAJUSIN JUST ETTÄ MÄ EN KUULU SIIHEN KERHOON ENÄÄ koska Azuren hyönteissilmät eiih ;______; mitenmävoinelää

    viimeinkin nukke jolle toi peruukki sopii näyttämättä kammotukselta. Voin levätä rauhassa. Joo Nixu edelleen siis.

    ...........

    Saanko mä syödä Violetin?

    En saa nyyh

    ...... syön sen silti

    eikun.

    no ensikseenkin toi peruukki sopii sille niin desusti etten kestä haha se oli paras vaihtokauppa ikinä desu ööää siis no ihansama koska <34 en vaan käsitä miten Violetalla ja Azulla oli täydellisesti toisilleen sopivat peruukit hmm ehkeitarviikaan

    Mut joo öö kokonaisuudessaan kawaiita kuvia nwnwn ja joo öö moi joo heipähei

    desu.

    nwnwn

    ööääöö

    mulla oli joku fiksu kommentti tähän mutta oops i forgot

    desu #2

    Nonimoi.

    ....... ainii neljäs violettakuva <3434

    Desu #34

    Ehkä lopetan heihei

    Akkuaki joku 26%......... aika hyvin :ooooo

    ........ oliks tää hyvä esimerkki hyvästä kommentista? nwnwnwnwn

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. note: älä yllytä schneetä enää i k i n ä

      Sä oot ilkee, kukaan ei uskalla kommentoida noitten sun sepustuksies jälkeen hyi sinua kohta mä kiusaan sua tosi ilkeästi jotenkin!!!11!!1

      Joo noniin lapsukaiset tämä ei ollut esimerkki hyvästä kommentista älkää ottako mallia nwnnwnnwn

      Joo siis Lotta mitä sun päässä tosissaan liikkuu nykyään? Sun olis pitänyt kuunnella musiikeilla yh senkin ilkimys ei Crossing Field oo hyvä tähän postaukseen yyyy sit kun Vi saapuu niin saat kuunnella Ignitee mut eieieiei ei tässä postauksessa Lottaaaa ;___;

      Mutta toki siis kiitos mutta ei Shï--- Hime nyt mene edes Azuun luottamaan vielä vähään aikaan sitäpaitsi Azu on hyönteinen et repikää siitä!!! Joo kiitos tästä vakavan tason repeilyä aiheuttaneesta kommentista.

      msy :)))

      Poista
  2. Onnea vaan sulle tän "uuden" blogin kanssa ja toivottavasti oot sitten ite tyytyväisempi. :D Ei sillä vanhakin blogi oli ihana ja tykkäsin kyllä sun postauksista, mut tosiaan joskus on hyvä ja vapauttavaa aloittaa alusta. :3

    Joo eh en pääse nyt koneelle enkä voi kuunnella noita musiikkeja siis anteeksi. :c

    Mut ...

    Himehime ihanaihanaaaa !!!! ;w; On se kyllä niin nätti. <3478 Onnistuneita kuvia desu ja vaik lisäät bloggerin kautta niin laatu on ihanaa yh mun kuvien laatu jos lisään bloggerista kuolee niin öisella murhalla että ei mitään rajaa. :'D Mutta joo sellasta palvon Himeä. <34 Ja hieno mekkokin mistäs se nyt taas sitten onkaan vaikee sanoa mutta siis joo Schnee saa vielä mullekin orjailla ja vaikka tossa nyt oiskin vähä pitkät olkaimet nii se on ihana ja sopii Himelle ja asdffl. ~

    Ja sitten Nixukka söpöliini pieni kasvainsilmä desu kuten Suiseiseki vallan älykkäästi ehdotti SIIIS ihana sokea silmuli sillä. <34 Onneksi Nixielläkin on nykyään mahdollisuus kuollutkalailuun mutta kohtahan se lähtee kustomireissulleen mutta sitä sitten takaisin odotellessa. ^^

    Ja sitten Violet on jotain yliperfiä desu. <34 Toi Azun ex-peruukki sopii sille niin täydellisesti ah ihana msy koska omistat noin ihanan nuken. ;_____; Ja vaik noi onki ehkä pikakuvia niin ihania kuvia silti ehehe. ^^'

    Kuitenkinsiis sun kaikki nuket on ihania ja Nixien uutta ulkonäköä odotellessa ja tota nii varsin onnistunut postaus kokonaisuudessaan sanoisinko vaikka musiikkia en päässytkään kuuntelemaan, mutta tekstit oli laitettu hyvin ja mielelläni katoin kuvia. ^^ joomoi okei en tiiä en jaksa kirjottaa enempää ja te spämmitte wa:ssa niin meenkin sinne nyt desu... :'D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. .....vertaan tätä ja Lotan kommenttia tästähän saa hyvän käsityksen teidän älyllisistä eroista eikun nwn'
      eikun oikeesti lotta etkö sä nyt voi ottaa mallia tästä???

      Mutta tosiaan tähän kommenttiin kehtaa kiittää ihan tavallisesti koska tää on oikeesti hyvä ja kaunis ja kaikinpuolin desuisa kommentti että iiisot kiitokset ja Nixie muuten kiittää ja kertoo murhaavansa krokotiileja yöllä koska hän ei ole kasvainsilmä :)))

      Anyways kiitokset :3

      Poista
    2. Tästä kommentista on noin 34 vuotta mut koska oon iha yliälykäs ja huomaan vasta nyt nii u___u""

      (ja koska tylsyys ja tekemättömyys ja fysiikka ja tuli paha olo suklaast ni sori päätin tulla tänne vastailemaa valovuos sit kirjotettuihin henkilökohtasiin loukkauksiin uwuwu there is no logic when lotta is around U HAVE TO KNOW IT !!!!!!!)

      ........... ja ofc koska wappaaminen = far too mainstream.

      ANNINA EI OLE NIIN ÄLYKÄS KUIN EHKÄ LUULET seon ihan samaa lajia kun minäkin ù_ú niinettäshiis älä luulekaa et ottasin multahan (aca maailman vajokein kommmaja no objections allowed desu uwu) menis maine iha lopullisesti onono ja sehän ois suuren suuri menetys ~ desu.

      ......... okei moi ei tässä mitää pointtia ollu XDDDD kunhan tulin vaa kirjottelee jotai randomii koska #tekimielidesu uwuwu"

      1. mullon fiksaatio kirjainhymiöihin especially uwu, expect to nwn & nun e__e
      2. IT NEEDS MORE DESU. NO EXCEPTIONS.
      3. Maailmassa ei ole m i t ä ä n järkeä
      4. Desu

      Ok moimoi o/ *vilkuti vilkuti and BACK TO FYSIIKKA*

      tai roskis. ihansama. sori tän kirjottaminen oli liikahauskaa et voisin olla julkasematta tätä XDDDDD

      Poista
  3. Onnea uudelle alulle nwn musiikki sopi ihanasti kuviin <3
    Hime on ihan älyttömän kaunis ja söpö ja täydellinen ja niinedespäin... Toi mekkokin sopii sille ihanasti♥ neljäs kuva oli oikeesti aivan liian kaunis uwu Nixiekin on ihana pikku söpötys ja Violet tolla peruukillaan öwö ♥

    VastaaPoista
  4. Onnea uuteen blogiin! Jo tää ensimmäinen postaus vaikuttaa tosi lupaavalta, odotan innolla seuraavaa postausta. *^O^*

    Sun kaikki nuket on ihania, niillä on niin erilaiset persoonat.

    Himen uusi peruukki on älyttömän hieno ja sopii Himelle tosi hyvin.

    Nixienkin peruuukki on hieno, tykkään jostain syystä myös tosta Nixien sokeesta silmästä älyttömästi. *^O^*
    Ja Violet,se on niin kaunis, Violetinkin peruukki on ihana! Ja rakastan tota Violetin face uppia, se on täydellinen! ♡

    http://pradodeflores.blogspot.fi/

    kuvakisa käynnissä⇧

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, kuvakisaan osallistun ensi postauksessa~ Kiitän kovasti ihanan pitkästä kommentista >///<

      Poista
  5. Tuo Violet palleron peruukki on jotain niin söpöälutustaihanaanhämmästyttävääihkuaoutoapakkoostettavaajakaikkeamuutapaitsikaikkeanegatiivistä. Jajaja Nixuttimen "sokea" simmu on niiiiiiiin ihanaaaaaah . Noniin ja sit vielä PöpöSöpö Himeskuli on niin perfect kantapäästä vaatteisiin että ai äm kuollut koska Himeeeh.
    Voitko sanoo Nixuttimille että tulee lyömään mua turpaan? (Mä oon niin idiootti).

    Oooooon tooosi toooosi toooosi pahoillani kun kirjottelen tänne tälläsii tyhmii kommentteja.
    Itelleni saapuu pian pullip RM Keikujaku. Joten jos kiertelet miittejä niin niissä tavataan(?).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ....tsiisus.
      Keikujaku ei tod oo mikään RM-nukke. se on vain "suunnittele oma rozen maiden"-kisan voittaja, eikä todellakaan osa rozen maidenia .____.

      Poista
    2. Ai jaaa en tiennyt oon vähän pihalla......

      Poista
    3. Äh, en tajua mistä tuo ano valittaa .___.
      Keiku ei siis ole Rozen Maidenissa esiintyvä hahmo, mutta ei siitä olisi tarvinnut valittaa .___.

      Kiitos ihanasta kommentista nwn

      Poista
  6. Apua! Hime on aivan ihana,söpö,suloinen,kaunis,hämmästyttävän täydellinen!!!!!!! Ja nixutin on jotain söpöä ja iiiihanaa!
    Ja violet on sellane söppänä pöppänä!<3

    my-pullip-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista

Kiitoksia jokaisesta kommentista ja kehusta!